Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over lage profiel snapback hoeden, wol snapback hoed, nylon snapbackhoed

Certificaat
CHINA Guangzhou Ace Headwear Manufacturing Co., Ltd. certificaten
CHINA Guangzhou Ace Headwear Manufacturing Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
lage profiel snapback hoeden, wol snapback hoed, nylon snapbackhoed
De Snapbackhoeden, of enkel eenvoudig „snapbacks,“ nemen streetwear en schaatsen kledingsculturen door onweer, vooral de afgelopen paar jaar. Zij werden genoemd enkel een hoed, tot de stijging gepaste hoeden, nu zijn zij gekend voor de regelbare riemen op de rug van de hoed die breuk samen, vandaar de termijn snapbacks.
De snapbackhoed is enkel één van vele types van honkbalkappen, maar dit één krijgt zijn naam van de regelbare riem in de rug die samen breekt. Snapback bereikte populariteit dankzij tijdens de jaren '90 hiphopkunstenaars zoals Tupac en Ijsblokje.
Het Bedrijf van ACE Headwear specialiseert zich in verschillende soorten hoeden en de kappen, goederen verkopen goed in binnen- en buitenland. Voor de Europese markt van Amerika en, snapback is GLB hete verkoop en populair. De lage profiel snapback hoeden, de wol snapback hoed en de nylon snapbackhoed zijn vlaggeschipproduct voor buitenlandse markt.
De winter komt, more and more mensenbehoefte warme snapback GLB, zoals lage profiel snapback hoeden, wol snapback hoed, nylon snapback h
Bartijd : 2020-11-18 09:30:03 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Guangzhou Ace Headwear Manufacturing Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Ma

Tel.: 13751235453

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)